diensten


MKB Marketeer

MKB Marketeer

Direct aan de slag met een nieuwe marketingscan voor uw bedrijf?

In deze marketingscan adviseert Tools4Marketing uw organisatie op het gebied van marketing, communicatie en verkoop. Wij laten u op een vernieuwende, frisse en eigentijdse manier naar uw core business kijken. Uitgangspunt hierbij is het verwerven van een duurzame, onderscheidende en gewenste markt- en concurrentiepositie.

Werkwijze MKB-marketeer

Na een eerste gesprek en uitgebreid onderzoek presenteren wij u een overzichtelijk naslagwerk. Onderdelen hierin zijn onder andere doelgroep omschrijving, sterke en unieke punten van uw onderneming, positionering, uw marketing-, verkoop- en communicatiestrategie en een aanvalsplan.

Hierna laten wij u niet achter met het plan. Wij bieden u per maand vanaf 4 uur ondersteuning en advies. Het plan dient dan als leidraad. Tijdens deze maandelijkse sessie(s) wordt het plan besproken, de voortgang, implementatie, de evaluatie en eventuele bijsturing. Zonder iemand in vaste dienst heeft u dus toch uw eigen marketeer in huis!

Uw investering?

De MKB-marketeer heeft u al vanaf slechts 395.00 euro per maand (schrijven van een complete scan naar uw wens inclusief minimaal 4 uur advies per maand)! In plaats van een grote investering ineens, die u vaak voor een plan moet betalen, stapt u dus voor een relatief laag maandbedrag in. Na 6 maanden kunt u zonder verdere verplichtingen opzeggen!

Meer informatie?

Bel ons op 010-2353070 / Neem contact met mij op / Stuur mij meer informatie